Облачно време ще преобладава през втория ден от Великден. Ще има

...
Облачно време ще преобладава през втория ден от Великден. Ще има
Коментари Харесай

Шок! Връща ли се зимата

Облачно време ще доминира през втория ден от Великден. Ще има превалявания от дъжд. На обособени места количествата ще са обилни, в Югоизточна България - с гръмотевици, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, оптималните - между 13° и 18°. В София минималната температура ще бъде към 7°, оптималната - към 14°.

По Черноморието ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са между 12° и 14°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
-->
 Над планините ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, над към 1700 метра - сняг. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 2°.

През идващите дни времето ще се задържи облачно с превалявания от дъжд, в планините над 1800 м - от сняг. В обособени региони ще са обилни по количество. Вятърът ще е слаб, във вторник - от североизток, в сряда - от север-северозапад. Минималните температури ще са между 5° и 10°, а оптималните - между 13° и 18°. (НИМХ)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР